Нежно златно колие с диаманти

Златно колие с диаманти

Нежно златно колие с диаманти

$ 2 151 $ 1 505вкл. ДДС / безплатна доставка

РОЗОВО ЗЛАТО 
D1: 0.32 карата
ЦВЯТ: G
ЧИСТОТА: SI
БАРКОД: P520890

Разгледайте още сходни предложения в колекция Queen още сега >

1 брой в наличност
Добави в количката

Бърза поръчка

Направете бърза поръчка като попълните само Вашето име и телефонен номер и наш служител ще се свърже с Вас.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОМОЩ?

Може да зададете Вашите въпроси към нашите диамантени експерти, за да ви помогнем да вземете правилното решение. Използвайте нашия онлайн Чат oще сега: Messenger 

Свържете се с нашите онлайн диамантени експерти: ТУК>

  • Обадете се0883 336050
  • Обадете се0889 144940
  • Пишете ни[email_protected]

Нежно златно колие с диамант – перфектният подарък за НЕЯ

Изборът на дамско бижу за подарък не е лесна работа. Има толкова различни вкусове и голямо разнообразие на пазара, че човек лесно може да потъне в изобилието и да не успее да вземе решение. При покупка някои хора се ръководят от зодията, други просто взимат нещо по последна тенденция, а трети смятат, че най-скъпото бижу е достатъчна заявка за желанието им да направят страхотен подарък на любим човек. И в трите случая обаче може да сгрешите. Няма да сгрешите обаче, ако изберете нежно златно колие с диамант.

То седи толкова ефирно и красиво върху женската шия, че не би оставило никоя представителка на нежния пол равнодушна. Сред колиетата, които ние от Алтънбаш предлагаме, има разнообразни модели, но един от най-харесваните и купувани е дамско златно колие от колекцията Queen. То е изработено от две тънки верижки, които се „срещат“ на няколко места, в краищата на които има по един малък, но уникално ослепителен диамант.

Този модел е колие от розово злато, което напоследък е тенденция в бижутерския свят. Розовото злато набира все по-голяма популярност, тъй като се съчетава добре с различни по цвят камъни, както и със сребро. Особено атрактивна е комбинацията му с диаманти, какъвто е случаят с дамско златно колие Queen. То наистина е достойно за кралици, макар че не притежава излишната натруфеност и тежест на характерните пищни кралски бижута. Това обаче го прави не само красиво, но и практично, тъй като това колие от розово злато лесно може да се съчетае с различни дамски стилове на обличане и неговата собственичка може да го носи постоянно, а не само при официални поводи.

Какво прави златни колиета Алтънбаш толкова специални

На първо място уникалния дизайн, който винаги съчетава деликатност и ослепителност в едно и прави бижутата ни отличителни. Златни колиета Алтънбаш са на пазара повече от 20 години и са си изградили име и почитатели не само заради изработката, а и заради качеството си. Всяко едно бижу има своите сертификати, признати по целия свят. И не на последно място, при нас може да закупите златно колие, пръстени и обеци на актуална и атрактивна цена. Тя се определя не само от избора на благороден метал, а и от вида скъпоценни камъни и тяхната големина и бройка при различните модели.

Златни колиета Алтънбаш са предпочитан подарък от дамите и защото, когато ги носят, те се чувстват по-силни, по-успешни, по-впечатляващи. Диамантите имат способността да вдъхнат увереност и самочувствие и да накарат своята притежателка да се чувства по-уникална. Ето защо, ако търсите неповторимо златно колие на добра цена, Ви препоръчваме да изберете нашето нежно златно колие с диамант от колекция Queen за своята дама. Диамантите са единственият скъпоценен камък, който с годините не губи блясъка, формата и качеството си. Диамантът е вечен и той означава „завинаги“!

Подарете ѝ нещо, което ще ѝ помогне да се чувства по-специална и ценена завинаги.

certificate1.pngВсеки продукт на Алтънбаш притежава индивидуален сертификат.

Сертификатът е документ, който показва всички характеристики на диаманта и удостоверява истинността. Производителите на скъпоценни камъни Sightholder, притежатели на сертификатите Kimberley Process, с които работи Алтънбаш, дават гаранция и сертификат за диамантите си.

Пръстените на Диаманти Алтънбаш са в размер между 51/54(6/7,5). Размера на пръстена подлежи на корекция.
Можете лесно да измерите размера на пръстена. Използвайте лист хартия, за да изрежете тънка лента, която да поставите на обиколката на пръста си. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента.  Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността, като я поставите срещу нея. Уверете се, че началото на линията е поставено от лявата страна, след това прочетете измерването в cm. Сега използвайте таблицата, за да преобразувате размера от cm в обикновен размер на пръстена.

Свалете таблица с размери