Гривни

Дамски златни гривни с диаманти от Алтънбаш

Гривната е чудесен моден аксесоар, актуален през цялата година. От хилядолетия тя допълва тоалета на аристократи, кралици, принцеси и модни икони. Днес тя е бижу, което често се превръща в акцент в цялостната визия на дамите. Може да бъде открита във варианти и стилове като дамските златни гривни са сред най-предпочитаните, заради своята изящност, красота и факта, че пасват перфектно на всяка визия.

033967

За блестящи, модерни и стилни златни гривни изберете гривни с диаманти Алтънбаш. Нашите изделия са уникални по рода си и са с гаранция за високо качество. Разпознаваеми са и внасят красота и стил в живота на всяка жена. Избирайки дамски златни гривни с диаманти Алтънбаш, Вие ще заблестите по начин, който ще бъде забелязан и оценен от околните. Сред нашите модели може да откриете, както по-изчистени и фини дамски златни гривни за ежедневието, така и по-изящни и ексклузивни модели, които са подходящи за празнични поводи и вечерни събития.

 

Магазин за златни дамски гривни в София

Предстои Ви важно събитие или празник - отбележете го с открояваща се визия и повече блясък с нашите златни дамски гривни. Те са и чудесен подарък за любимата жена и ще бъдат оценени високо от нея. Уверете се сами като посетете бутиците ни в София или разгледате моделите в уебсайта ни.

 

Диамантената гривна е повече от аксесоар, тя е символ на успеха, на вечната любов. Тя е демонстрация на изключителен вкус и е знак за социален статус. Дава на своята притежателка усещане за увереност, сила и красота. Казано по друг начин – всяка жена да се чувства като кралица.

 

Покупката на диамантена гривна е истински празник. Това е най-красивата инвестиция, която ще ползвате до живот. В нашите бутици за бижута, където ще получите желаното внимание, обслужване и гаранция за произхода и качеството на закупения аксесоар. Нашите уникални модели златни дамски гривни, колиета, обеци и пръстени присъстват в над 33 държави по света и са предпочитан избор от българите повече от 20 години.

 

Избирайки Алтънбаш, Вие избирате компания, носител на отличие за „най-сигурната марка“ и част от световната конфедерация за бижута. Това Ви дава спокойствието, че правите покупка от сигурно място с безупречна репутация. Може да разгледате желаните златни гривни и аксесоари от онлайн каталога в уебсайта ни или на място в бутиците ни в София.

 

Диамантена гривна от бяло злато

Изборът на златна гривна с диаманти, благодарение на консултацията на нашите експерти и бутиковите ни модели , е като вълшебно пътуване из диамантения свят. Това луксозно бижу може да бъде съчетано с различни визии и винаги да излъчва стил и класа. Изработката от бяло злато в съчетание с най-красивият скъпоценен диамант Ви дават увереността, че носите един здрав, качествен и красив продукт, който запазва своя вид и блясък с времето. Бъдете различни с гривна от бяло злато, която едновременно е част от модните тенденции и подчертава Вашата индивидуалност.

 

След избора Вашата гривна от бяло злато, ще почувствате вдъхновението да носите вашето бижу в ежедневието си. Препоръчително е да съхраните Вашето бижу в нейната специална кутия далеч от контакт с други повърхности и бижута, както и да я пазите от досег с различни течности, съдържащи спирт, метали или киселинни компоненти . Също така Ви препоръчваме и редовно почистване, поне веднъж годишно.

 

Още много полезни съвети можете да получите от нашите експерти, които са готови да Ви консултират за всичко, свързано с уникалните бижута на Алтънбаш. Ние сме на Ваше разположение.

 

Диамантена гривна от розово злато

За тези от Вас, които искат да бъдат още по-различни и смели в модните си решения, имаме красиви розови златни гривни с диаманти. Те изпъкват още по-ярко във визията Ви като едновременно с това изключително лесно и стилно се съчетават с всякакви тоалети – от по-спортни до строго елегантни.

 

Розовите златни гривни перфектно се съчетават с диаманти и комбинацията им се превръща в нежно бижу. Яркият блясък на скъпоценния камък се допълва от романтичното розово сияние на благородния метал и резултатът е хармонично нежно излъчване.

 

Съвет за напълно завършена визия: Розови златни гривни с диаманти Алтънбаш се съчетават перфектно с обеци от розово злато с диаманти или с по-фино диамантено колие. В уебсайта ни имаме разнообразни разкошни модели, с които да допълните своята колекция.

 

Диамантена гривна от розово злато Алтънбаш е страхотно решение, ако желаете да зарадвате някоя скъпа за Вас дама. Можете да разгледате предложенията в сайта ни или да посетите някой от бутиците ни в страната. Консултантите ни ще Ви разкажат повече за всеки посочен продукт и ще Ви помогнат да вземете най-доброто решение при покупка.

 

Нашите гривни и всички останали предлагани бижута притежават индивидуален сертификат, описващ характеристиките на диамантите и удостоверяващ техния произход.

 

Златни гривни на страхотни цени

Най-важното при избора на бижу е то да Ви харесва и да го носите с радост и гордост. Нашите бижута са с вечни диаманти , на които цената им винаги се е покачила във времето.

 

Ако сте се спрели на златна гривна с диамант, вероятно искате да се ориентирате в цената. Стойността на всяка гривна варира в зависимост от вида на бижуто, сложността на изработката, характеристиките на скъпоценните камъни.

 

Повече информация за цените на златни гривни, може да намерите в сайта ни като разгледате онлайн каталога на Алтънбаш. Предлагаме богато разнообразие от различни модели на страхотни цени, които изцяло отговарят на уникалността и качеството на продуктите ни. Инвестицията в нашите диамантени бижута е инвестиция в бъдещето, която се отплаща с времето, тъй като себестойността на този скъпоценен камък се запазва почти идентична през годините. Покупката е и награда за Вашите успехи!

 

Предлагаме на Вашето внимание уникални качествени златни гривни с диаманти на конкурентни цени. А като комплимент към нашите настоящи и потенциални клиенти, често правим индивидуални предложения и периодични дискаунти , от които може да се възползвате. Заблестете с Алтънбаш, заслужавате го!