0.23 к Пръстен със сапфир и диаманти

Пръстен със сапфир и диаманти

0.23 к Пръстен със сапфир и диаманти

$ 1 743 $ 1481Изчерпана наличност
Продаден

МЕТАЛ: БЯЛО ЗЛАТО 
D1:0.23 карата
SPH: 1.03 карата
ЦВЯТ: G
ЧИСТОТА: SI
БАРКОД: Р604848

 

 

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОМОЩ?

Може да зададете Вашите въпроси към нашите диамантени експерти, за да ви помогнем да вземете правилното решение. Използвайте нашия онлайн Чат oще сега: Messenger 

Свържете се с нашите онлайн диамантени експерти: ТУК>

  • Обадете се0883 336050
  • Обадете се0889 144940
  • Пишете ни[email_protected]


Сапфирът, заедно с диаманта е един от най – високо ценените скъпоценни камъни. Бижутата със сапфири и диаманти са символ на аристократизъм от векове.
Внушавайки спокойствие и увереност, този издръжлив син камък подчертава желанието ни за надеждна и стабилна основа, върху която да надграждаме.
Те са специални скъпоценни камъни, съпътстващи всеки моден стил и тенденция. Озаряват с блясъка си всеки вид кожа и подчертават естествената красота.
В годинана на сапфира и класическият син цвят пръстен, висулка, обеци, гривни обсипани с нежни диаманти в комбинация със сапфири са съвършен,
луксозен и стойностен подарък за Вашата половинка.

certificate1.pngВсеки продукт на Алтънбаш притежава индивидуален сертификат.

Сертификатът е документ, който показва всички характеристики на диаманта и удостоверява истинността. Производителите на скъпоценни камъни Sightholder, притежатели на сертификатите Kimberley Process, с които работи Алтънбаш, дават гаранция и сертификат за диамантите си.