Нежно златно колие с диаманти

Златно колие с диаманти

Нежно златно колие с диаманти

$ 2 151 $ 1720вкл. ДДС / безплатна доставка

РОЗОВО ЗЛАТО 
D1: 0.32 карата
ЦВЯТ: G
ЧИСТОТА: SI
БАРКОД: P520890

Разгледайте още сходни предложения в колекция Queen още сега >

1 брой в наличност
Добави в количката

Бърза поръчка

Направете бърза поръчка като попълните само Вашето име и телефонен номер и наш служител ще се свърже с Вас.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОМОЩ?

Може да зададете Вашите въпроси към нашите диамантени експерти, за да ви помогнем да вземете правилното решение. Използвайте нашия онлайн Чат oще сега: Messenger 

Свържете се с нашите онлайн диамантени експерти: ТУК>

  • Обадете се0883 336050
  • Обадете се0889 144940
  • Пишете ни[email_protected]

Нежно златно колие с диамант – перфектният подарък за НЕЯ

Изборът на дамско бижу за подарък не е лесна работа. Има толкова различни вкусове и голямо разнообразие на пазара, че човек лесно може да потъне в изобилието и да не успее да вземе решение. При покупка някои хора се ръководят от зодията, други просто взимат нещо по последна тенденция, а трети смятат, че най-скъпото бижу е достатъчна заявка за желанието им да направят страхотен подарък на любим човек. И в трите случая обаче може да сгрешите. Няма да сгрешите обаче, ако изберете нежно златно колие с диамант.

То седи толкова ефирно и красиво върху женската шия, че не би оставило никоя представителка на нежния пол равнодушна. Сред колиетата, които ние от Алтънбаш предлагаме, има разнообразни модели, но един от най-харесваните и купувани е дамско златно колие от колекцията Queen. То е изработено от две тънки верижки, които се „срещат“ на няколко места, в краищата на които има по един малък, но уникално ослепителен диамант.

Този модел е колие от розово злато, което напоследък е тенденция в бижутерския свят. Розовото злато набира все по-голяма популярност, тъй като се съчетава добре с различни по цвят камъни, както и със сребро. Особено атрактивна е комбинацията му с диаманти, какъвто е случаят с дамско златно колие Queen. То наистина е достойно за кралици, макар че не притежава излишната натруфеност и тежест на характерните пищни кралски бижута. Това обаче го прави не само красиво, но и практично, тъй като това колие от розово злато лесно може да се съчетае с различни дамски стилове на обличане и неговата собственичка може да го носи постоянно, а не само при официални поводи.

Какво прави златни колиета Алтънбаш толкова специални

На първо място уникалния дизайн, който винаги съчетава деликатност и ослепителност в едно и прави бижутата ни отличителни. Златни колиета Алтънбаш са на пазара повече от 20 години и са си изградили име и почитатели не само заради изработката, а и заради качеството си. Всяко едно бижу има своите сертификати, признати по целия свят. И не на последно място, при нас може да закупите златно колие, пръстени и обеци на актуална и атрактивна цена. Тя се определя не само от избора на благороден метал, а и от вида скъпоценни камъни и тяхната големина и бройка при различните модели.

Златни колиета Алтънбаш са предпочитан подарък от дамите и защото, когато ги носят, те се чувстват по-силни, по-успешни, по-впечатляващи. Диамантите имат способността да вдъхнат увереност и самочувствие и да накарат своята притежателка да се чувства по-уникална. Ето защо, ако търсите неповторимо златно колие на добра цена, Ви препоръчваме да изберете нашето нежно златно колие с диамант от колекция Queen за своята дама. Диамантите са единственият скъпоценен камък, който с годините не губи блясъка, формата и качеството си. Диамантът е вечен и той означава „завинаги“!

Подарете ѝ нещо, което ще ѝ помогне да се чувства по-специална и ценена завинаги.

certificate1.pngВсеки продукт на Алтънбаш притежава индивидуален сертификат.

Сертификатът е документ, който показва всички характеристики на диаманта и удостоверява истинността. Производителите на скъпоценни камъни Sightholder, притежатели на сертификатите Kimberley Process, с които работи Алтънбаш, дават гаранция и сертификат за диамантите си.