Годежен пръстен с диамант 0.21 к

Годежен пръстен с диамант 0.21 к
  • Годежен пръстен с диамант 0.21 к
  • Годежен пръстен с диамант 0.21 к
  • Годежен пръстен с диамант 0.21 к

Годежен пръстен с диамант 0.21 к

$ 1 533 $ 1379Изчерпана наличност
Продаден

БЯЛО ЗЛАТО 
D1: 0.21 карата
ЦВЯТ: G
ЧИСТОТА: SI
БАРКОД: P642066

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОМОЩ?

Може да зададете Вашите въпроси към нашите диамантени експерти, за да ви помогнем да вземете правилното решение. Използвайте нашия онлайн Чат oще сега: Messenger 

Свържете се с нашите онлайн диамантени експерти: ТУК>

  • Обадете се0883 336050
  • Обадете се0889 144940
  • Пишете ни[email_protected]

Кои са най-скъпоценните камъни-диамантите? Богат избор на годежни пръстени със сертифицирани диаманти от най-предпочитаните бижутерийни магазини в София-Алтънбаш.

certificate1.pngВсеки продукт на Алтънбаш притежава индивидуален сертификат.

Сертификатът е документ, който показва всички характеристики на диаманта и удостоверява истинността. Производителите на скъпоценни камъни Sightholder, притежатели на сертификатите Kimberley Process, с които работи Алтънбаш, дават гаранция и сертификат за диамантите си.

Пръстените на Диаманти Алтънбаш са в размер между 51/54(6/7,5). Размера на пръстена подлежи на корекция.
Можете лесно да измерите размера на пръстена. Използвайте лист хартия, за да изрежете тънка лента, която да поставите на обиколката на пръста си. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента.  Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността, като я поставите срещу нея. Уверете се, че началото на линията е поставено от лявата страна, след това прочетете измерването в cm. Сега използвайте таблицата, за да преобразувате размера от cm в обикновен размер на пръстена.

Свалете таблица с размери