Пръстени

Златни годежни пръстени с диамант Алтънбаш

Традициите при годеж са различни в различните части на България, но едно остава – брак се предлага с годежен пръстен. Това бижу няма начало и край и символизира безкрайната любов между двама души. Традициите, обвързани с накита, датират от Древен Египет през Древен Рим, където женихът е носел пръстен на родителите на избраницата си, за да потвърди сериозните си намерения към нея. Tози ритуал се затвърждава с вековете и златните годежни пръстени са считани за символ на трайността и здравината на брака.

048976

Неслучайно много мъже инвестират повече средства в годежния пръстен, отколкото в халката. Първият е символ на чистата любов и желание, откровено признание за силните чувства и копнеж да се обвърже точно с тази дама до живот. Сред най-предпочитаните годежни пръстени са златни годежни пръстени с диамант на Алтънбаш. Те се отличават с изключителната си изработка и качество, както на благородните метали, така и на скъпоценните камъни, които са придружени от международни сертификати за произхода си.

 

Пръстенът с диамант Алтънбаш е бижу, на което никоя жена не може да устои. Защо точно с диамант? Диамантът е единственият скъпоценен камък, който не променя своята форма, блясък, стойност и здравината през годините. Той е съвсем естествен завършек на годежния пръстен, символизирайки вечността и казвайки „обичам те, завинаги“.

 

Къде да намерите желаните годежни пръстени в София

Решението да се сгодите вече е взето и идва частта с търсене на идеалното бижу за нея. Предложения много, както онлайн, така и в магазини и бутици за бижута. Истината е, че най-богат избор на годежни пръстени има в София, ако желаете на място да ги видите, пробвате и да се консултирате с бижутер. А в случай, че търсите годежен пръстен с диамант, то мястото е София, защото тук са фокусирани почти всички бутици на Алтънбаш.

 

Разбира се, можете да отворите лаптопа и да търсите из интернет дни наред, но ще рискувате ли да поръчате годежен пръстен без да сте имали възможността да го видите на живо преди покупка?

 

Можете спокойно да разгледате всички уникални годежни пръстени, които предлагаме и на сайта ни. Избирайки Алтънбаш, Вие ще имате възможност да получите специална консултация, да пипнете бижуто лично и да поговорите с нашите експерти. Изборът Ви трябва да е много прецизен, затова дори да не живеете в София, си заслужава да се разходите на място, ако ще инвестирате в годежен пръстен с диамант.

 

Годежни пръстени от бяло злато – повече блясък и изискан стил

Ако искате да я впечатлите, се съобразете с нейния личен стил. При избора на годежен пръстен, трябва да мислите най-вече дали той ще се хареса на любимата Ви, а не на Вас. И дори да не сте някакъв специалист, като прехвърлите в главата си какъв е нейният стил, дрехи и други бижута, ще се ориентирате по-лесно.

 

Ако например тя носи повече бяло злато, ще предпочете и годежен пръстен от бяло злато. Тя ще го носи постоянно на ръката си, така че съвсем логично трябва да се съчетава добре с останалите бижута.

 

Предимството на годежни пръстени от бяло злато е, че при наличието на диамант върху тях, те се сливат съвсем натурално и излъчването на самото бижу е много чисто и ослепително, тъй като камък и метал са в една гама. Много от предлаганите годежни пръстени Алтънбаш са именно в съчетание на бял златен пръстен с диамант, тъй като ние сме в крак с последните тенденции и предоставяме на клиентите си преди всичко стил, уникалност и високо качество.

 

А защо да не изберете годежен пръстен от розово злато?

Можете да бъдете още по-дръзки и да изберете годежен пръстен от розово злато. Този метал е доста модерен през последните години и дамите съумяват да го съчетаят, с всякакъв тип бижута. На практика той е „неутрална зона“ и макар да има розов отблясък, се счита за по-малко претенциозен откъм комбиниране с другите видове злато.

 

Що се касае за съчетанието му с диаманти, отново не трябва да се притеснявате. Розовият отблясък е по-ненатрапчив и по никакъв начин не засенчва този на белия диамант. Точно обратното. Популярността на розовото златo се дължи най-вече на това, че заради нетрадиционните си нюанси, то подчертава инкрустираните камъни върху бижутата от него и придава на накита едно доста романтично и нежно излъчване. По тази причина е чудесен избор при избор на пръстени за годеж.

 

Не пропускайте да разгледате в сайта ни и предложенията за годежни пръстени с диаманти от розово злато. Те наистина са уникални!

 

Годежен пръстен с диамант на страхотна цена

Когато един мъж иска да предложи брак, той е готов да инвестира. Все пак крайната цел е да получи желаното „ДА“ и то с бижу, което наистина да впечатли любимата му и да подскаже сериозността и силата на чувствата му към нея.

 

Без значение какъв тип пръстен смятате да ѝ подарите, трябва предварително да сте си предвидили определен бюджет. Имайте предвид, че цената на годежен пръстен с диамант може да варира сериозно и зависи от няколко неща: грамаж и вид злато; големина, вид и форма на скъпоценния камък; брой диаманти върху бижуто и разбира се сложността на изработката.

 

Бутикът, от който пазарувате, също има значение, тъй като има „бижутери“, които може да Ви предложат пръстени с неясен произход. Препоръчваме Ви при покупка на годежен пръстен с диамант да изберете реномирани бутици, които могат да докажат качеството и произхода на своите продукти, както и да ви предоставят съответните гаранции и сертификати.

 

Всяка скъпоценност, закупена от Алтънбаш, притежава сертификат и нашите бижутери са на Ваше разположение, за да получите отговор на въпросите Ви. Избирайки Диаманти Алтънбаш, Вие се доверявате на гарантирано качество и добра цена!