Годежен пръстен с диамант 0.18 к

Диамантен пръстен за годеж сватба предложение
  • Диамантен пръстен за годеж сватба предложение
  • Годежен пръстен с диамант 0.18 к

Годежен пръстен с диамант 0.18 к

$ 1 269 $ 1015Изчерпана наличност
Продаден

БЯЛО ЗЛАТО 
D :0.18 карата
ЦВЯТ: F
ЧИСТОТА: SI
БАРКОД: P624843

Нашите експерти препоръчват също > 

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОМОЩ?

Може да зададете Вашите въпроси към нашите диамантени експерти, за да ви помогнем да вземете правилното решение. Използвайте нашия онлайн Чат oще сега: Messenger 

Свържете се с нашите онлайн диамантени експерти: ТУК>

  • Обадете се0883 336050
  • Обадете се0889 144940
  • Пишете ни[email_protected]

Защо да изберете пръстени за годеж Алтънбаш

Предложението за брак е сред най-важните стъпки не само в живота на жената, а и на мъжа. Не само че тръпне в очакване на жадуваното „ДА“, но и трябва да положи големи усилия с впечатляващо предложение и още по-впечатляващ годежен пръстен.

Изборът на бижу не е лесна задача и изисква подготовка, проучване и не на последно добро познаване на пазара и на вкуса и стила на Вашата избраница. Не забравяйте, че тя трябва да го носи с желание и гордост.

Търсенето приключи! С гордост и увереност можем да твърдим, че нашите пръстени за годеж Алтънбаш отговарят и на най-изискания вкус и могат да спечелят сърцето на всяка жена. Предлагаме уникални годежни пръстени с диамант, изработени от високо качество и притежаващи всички международни сертификати.

Сред нашите топ продукти е диамантен пръстен 0.18 карата, който впечатлява с фин и семпъл дизайн, подходящи за всеки стил. Бижуто е изработено от висококачествено бяло злато, а скъпоценният камък е захванат от четирите страни с нежен, но здрав обков, който да гарантира неговата стабилност, без да ощетява блясъка му.

Годежни пръстени от бяло злато Алтънбаш – мечтата на всяка жена

При избора на годежен пръстен трябва да вземете предвид няколко неща – метал, форма на камъка, модел.

По традиция брак се предлага със златни годежни пръстени. Можете да изберете бижу от бяло, жълто или розово злато. През последните няколко години все по-модерни и предпочитани са годежни пръстени от бяло злато. Една от причините е, че ако те са декорирани с диамант, той стои по-естествено и бляскаво върху бял метал, а не се „бие“ с жълтия/розовия блясък.

Тъй като ние сме в крак с всички тенденции, имаме богато разнообразие от годежни пръстени от бяло злато, съчетани с уникални диаманти в различна големина и форма.

Формата на бижуто е една - кръгла, но тази на камъка може да бъде овална, квадратна, кръгла. Големината на самия камък също варира, като неговото тегло се отбелязва в карати. Ако се спрете на годежен пръстен с диамант Алтънбаш, ще имате богат избор от бижута с различни карати, като ще получите и детайлна информация за изработката, качеството и произхода на бижуто от нашите диамантени експерти. В случай че имате колебания за модела годежен пръстен с диамант Алтънбаш, те ще Ви консултират кой би бил най-подходящ за Вашата избраница, съобразно нейния стил и предпочитания.

Каква цена трябва да платите за годежен пръстен с диамант

Любовта няма цена, но без съмнение стойността на бижуто е фактор за мнозина при избора на годежен пръстен. Имайте предвид, че цената на годежен пръстен с диамант се определя най-вече от каратите на пръстена. Колкото по-голям е камъкът, толкова по-скъпо е бижуто. Видът злато и композицията (може да има повече от един камък) също имат значение.

Винаги можете да изберете по-семпъл диамантен пръстен от 0.18 карата например, който да се впише във вашия бюджет.

Без значение на кой от диамантените годежни пръстени на Алтънбаш се спрете, към него получавате необходимите сертификати и възможност да коригирате размера.

certificate1.pngВсеки продукт на Алтънбаш притежава индивидуален сертификат.

Сертификатът е документ, който показва всички характеристики на диаманта и удостоверява истинността. Производителите на скъпоценни камъни Sightholder, притежатели на сертификатите Kimberley Process, с които работи Алтънбаш, дават гаранция и сертификат за диамантите си.

Пръстените на Диаманти Алтънбаш са в размер между 51/54(6/7,5). Размера на пръстена подлежи на корекция.
Можете лесно да измерите размера на пръстена. Използвайте лист хартия, за да изрежете тънка лента, която да поставите на обиколката на пръста си. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента.  Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността, като я поставите срещу нея. Уверете се, че началото на линията е поставено от лявата страна, след това прочетете измерването в cm. Сега използвайте таблицата, за да преобразувате размера от cm в обикновен размер на пръстена.

Свалете таблица с размери