Пръстен с диамант 1.00 карат

Годежен пръстен с  инвестиционен диамант

Пръстен с диамант 1.00 карат

$ 17 121Изчерпана наличност
Продаден

БЯЛО ЗЛАТО
D1: 1.00 карата
ЦВЯТ: E
ЧИСТОТА: SI2
БАРКОД: P584878

Да инвестирам ли в Диаманти Алтънбаш? Прочетете повече >

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОМОЩ?

Може да зададете Вашите въпроси към нашите диамантени експерти, за да ви помогнем да вземете правилното решение. Използвайте нашия онлайн Чат oще сега: Messenger 

Свържете се с нашите онлайн диамантени експерти: ТУК>

  • Свържете се с нас088 9144940
  • Свържете се с нас088 6209666
  • Пишете ни[email_protected]
  • Пишете ни[email_protected]

Добра и сигурна инвестиция с инвестиционен диамант от Алтънбаш. Диаманти с най-добро качество и сертификат от GIA или HRD-Антверпен. Подарете си истински диамант от най-добрата марка за бижута в България-Алтънбаш.

Алтънбаш България притежава уникална колекция от специално избрани диаманти в най–високо качество, придружени с инвестиционен сертификат. Нашите диамантени експерти са на разположение с най-доброто експертно мнение и съвет при избор на скъпоценни бижута.Ценна инвестиция за бъдещето!

certificate1.pngВсеки продукт на Алтънбаш притежава индивидуален сертификат.

Сертификатът е документ, който показва всички характеристики на диаманта и удостоверява истинността. Производителите на скъпоценни камъни Sightholder, притежатели на сертификатите Kimberley Process, с които работи Алтънбаш, дават гаранция и сертификат за диамантите си.

Пръстените на Диаманти Алтънбаш са в размер между 51/54(6/7,5). Размера на пръстена подлежи на корекция.
Можете лесно да измерите размера на пръстена. Използвайте лист хартия, за да изрежете тънка лента, която да поставите на обиколката на пръста си. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента.  Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността, като я поставите срещу нея. Уверете се, че началото на линията е поставено от лявата страна, след това прочетете измерването в cm. Сега използвайте таблицата, за да преобразувате размера от cm в обикновен размер на пръстена.

Свалете таблица с размери