Пръстен с диамант 1.03 к

Годежни пръстени с Инвестиционни диаманти
  • Годежни пръстени с Инвестиционни диаманти
  • Пръстен с диамант 1.03 к
  • Пръстен с диамант 1.03 к

Пръстен с диамант 1.03 к

$ 16 901 $ 14365Изчерпана наличност
Продаден

БЯЛО ЗЛАТО 
D: 1.03 карата
ЦВЯТ: E
ЧИСТОТА: SI2
КАРАТ ЗЛАТО:18 карата
БАРКОД: Р543214

Да инвестирам ли в Диаманти Алтънбаш? Прочетете повече >

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОМОЩ?

Може да зададете Вашите въпроси към нашите диамантени експерти, за да ви помогнем да вземете правилното решение. Използвайте нашия онлайн Чат oще сега: Messenger 

Свържете се с нашите онлайн диамантени експерти: ТУК>

  • Обадете се0883 336050
  • Обадете се0889 144940
  • Пишете ни[email_protected]

Най-добрата инвестиция-инвестиционни диаманти със сертификат от GIA или HRD-Антверпен. Високо качество и перфектна цена-истински диаманти, с идеална обработка и изкушаващ блясък. Подарете си сигурност при инвестиция с Диаманти Алтънбаш.

certificate1.pngВсеки продукт на Алтънбаш притежава индивидуален сертификат.

Сертификатът е документ, който показва всички характеристики на диаманта и удостоверява истинността. Производителите на скъпоценни камъни Sightholder, притежатели на сертификатите Kimberley Process, с които работи Алтънбаш, дават гаранция и сертификат за диамантите си.

Пръстените на Диаманти Алтънбаш са в размер между 51/54(6/7,5). Размера на пръстена подлежи на корекция.
Можете лесно да измерите размера на пръстена. Използвайте лист хартия, за да изрежете тънка лента, която да поставите на обиколката на пръста си. След като имате вече взетите мерки, направете окръжност от изрязаната лента.  Използвайте линия, за да измерите диаметъра на окръжността, като я поставите срещу нея. Уверете се, че началото на линията е поставено от лявата страна, след това прочетете измерването в cm. Сега използвайте таблицата, за да преобразувате размера от cm в обикновен размер на пръстена.

Свалете таблица с размери