Най-сигурната марка

С повече от 60-годишния опит и международните инвестиции, които правим, ние всяка година увеличаваме приноса си в икономиката на света.
Най-важните показатели на нашия успех са наградите, които получаваме, огромният дял на износ и безбройните инвестиции, които имаме по цял свят. Ние, като лидери в тази индустрия, поехме и управлението на сдружението на борсовите канали и сдружението на износителите на благородни метали и мините. Приехме кризисните периоди като нови възможности и се развихме още повече и продължаваме нашия път. Винаги на първо място за нас е удовлетвореността на Нашите почитатели - клиентите.
Не случайно Алтънбаш е избрана за "най-сигурната марка“.
Определихме целите си до 2023 г., като в световен план целим да достигнем 1000 концептуални магазина и да сме водеща компания в износа на бижута. Алтънбаш е част от световната конфедерация за бижута.
През 2017 г. Алтънбаш стартира нова програма с измерване, промяна и постоянен механизъм за успех до 2020 г. Създадохме 10 съвместни представителства с най-добрите златари в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Велико Търново, Плевен, Благоевград и Сандански. Имаме пълно покритие на пазара в България и с гордост продължаваме дейността си.