Нова програма

 Нова програма за корпоративни клиенти Premium Double 2020 от Диаманти Алтънбаш.

 

 

Корпорация Altinbas

Основите за създаването на корпорация Алтънбаш са поставени през 1950г. От тази дата до днес с инвестициите, които сме направили постигнахме мащабно развитие и станахме една от водещите сили в света и в страната ни. С повече от 60– годишния опит  и международните инвестиции, които правим, ние всяка година увеличаваме приноса си в икономиката на света.

 

Водещ бранд

Най-важните показатели на нашия успех са наградите, които получаваме, огромният дял на износ и безбройните инвестиции, които имаме по цял свят. Ние, като лидери в тази индустрия поехме и управлението на сдружението на борсовите канали и сдружението на износителите на благородни метали и мините. Приехме нови възможности и се развихме още повече. Алтънбаш е избрана за “най сигурната марка” в света.

 

 Premium Double 2020

Новата програма Premium Double 2020 на Диаманти Алтънбаш предоставя на Вас, ценителите на скъпоценности, уникалната възможност да притежавате четирите колекции от тренд 2020.

Да заблестим от успехи!

Premium Double 2020

Предлагаме ексклузивни условия с уникални корпоративни предложения за online компании с клиенти над 500 човека:

- регистрация на персонален код
- предоставяне на корпоративна карта
- предоставяне на корпоративни цени
- конфиденциалност
- възможност за отложено плащане
- електронен чек с корпоративна цена
- електронен чек за отложено плащане

Premium Double 2020

Всички клиенти на сайта Ви ползват преференция 20% от своята покупка онлайн на www.altinbas.bg  при представяне на уникалния корпоративен код от картата Premium Double 2020.

 

 

 

За повече информация: shop@altinbas.bg

Пълната брошура на Premium Double 2020 може да изтеглите от тук:

 

Да заблестим от успехи!