Диамантено лято с блясъка на Altinbaş в Delta Planet Mall Варна

Диамантено лято с блясъка на Altinbaş в Delta Planet Mall Варна

Само в едно диамантено лято жителите и гостите на морската столица ще пътуват из вълшебния свят на диаманти Altinbaş. Световният бранд изтънчени украшения отвори врати във Варна, а бижутерийните шедьоври можете да откриете единствено в Delta Planet Mall.

Всяка събота в 18:оо часа на щанда на Altinbaş ще бъдат теглени 10 специални награди. Всички посетители на мола, които предварително са попълнили талонче за участие могат се включат в томболата и да получат шанса да спечелят една от тях.

Изкусителните летни предложения – съчетание от изискан лукс и гарантирано качество вече очакват всички ценители на марката Altinbaş на специалния щанд на партерен етаж в Delta Planet Mall, а сред тях са и дванадесет комплекта диамантени бижута на цени с отстъпки от 30 %.

Altinbaş стъпва на  българския пазар преди близо 20 години като до сега категорично отстоява своята водеща брандова идентичност и най-висок професионализъм в обслужването. Колекциите бижута са създадени от екип дизайнери, които следват глобалните тенденции и иновации, интерпретират ги и ги съчетават с историческа и универсална линия, поддържаща естетическо разбиране. Всички бижута  Altinbaş притежават международен сертификат за качество и гаранция.

Altinbaş е сигурен избор за стила и класата на всяка дама и изискано допълнение към нейното съвършенство.