Защо Диаманти Алтънбаш?!

Защо Диаманти Алтънбаш?!
Ще започнем с желанието на всички млади дами в България: "Ако ми предлагаш пръстен , да е с диамант и да е от Алтънбаш!" Много се гордеем с пожеланията и посланията на нашите клиенти. Поласкани сме !
 
Диаманти Алтънбаш притежават международен сертификат. Алтънбаш присъства в над 33 държави в света. Диаманти Алтънбаш спечели световен приз в Лондон за най-сигурната марка. Повече от 20 години Диаманти Алтънбаш блестят в България. Перфектно изработените бижута и колекции сбъдват и най–смелите мечти на ценителите на марката. Винаги има налична колекция на всички форми и големини на инвестиционни камъни, монтирани в бижута - колекция Invest. Алтънбаш може да изпълни най-бързата поръчка. По ваше задание на дизайн, големина на диамант - за датата на Вашия празник. " Нека Вашата звезда най-ярко заблести!" е посланието ни.
 
50% от бижутата са Класика. Колекцията е от бижута с един камък - пръстени, обеци, колиета, гривни и е подходяща за началото на Вашите желания за диаманти.
 
 
Останалите 50% са колекциите Queen, Icon, Flora. Името на колекцията разкрива какви са почитателите й. 
Queen- колекция само с диаманти, за дамите - кралици със своята красота и чар, те осветяват!
 
 
Колекция Icon- с трите скъпоценни камъка Сапфири, Рубини и Смарагди. И трите камъка искат да ги притежаваш!
Сапфирите са сини и символизират истината на Доверието. Рубините, с червения си цвят, са символът на Любовта. Смарагдите, със своя зелен цвят, са символът на новото начало - като Пролетта.

Icon е колекция, покриваща желанията на иконите на всички времена!
 
 
Flora е колекция, изпълнена със всички цветове на скъпоценните камъни - като цветята, като принцесите - за младите ни почитатели.
 
 
И защо диаманти Алтънбаш?
Силата на Алтънбаш е в Диамантите и те присъстват навсякъде в колекциите ни, за да носят щастие на своите притежатели!!!
 
Всички колекции разгледайте още сега: Диаманти Алтънбаш