Как да изберем годежен пръстен?

Как да изберем годежен пръстен?
Диамантен годежен пръстен изразява любов и намерение. Това е външен знак за вътрешната любов и намерение за съвместен живот, което имате към бъдещата си съпруга. Преди да закупите вашия годежен пръстен, трябва да намерите отговор на всички въпроси относно най-добрия избор на диамантен пръстен:

Кои са най-скъпоценните камъни? - Диамантите!

Как изглежда класически годежен пръстен? - С диамант!

От къде да купя годежен пръстен? - Диаманти Алтънбаш!
Какво трябва да знаем при избор на годежен пръстен? 
Скъпоценност - 4С характеристики на диаманта - цена: Диамантите са скъпоценност, чиято цена се определя според 4-те C характеристики: Carat (карат-тегло), Colour (цвят), Clarity (чистота) и Cut (шлифовка). Можете да се запознаете подробно с всички детайли относно характеристиките на Диаманти Алтънбаш тук: Характеристики на диаманта
 
Всички видове модели годежни пръстени: В Колекция Класика от Диаманти Алтънбаш ще откриете богат избор от класически годежни пръстени, модерен дизайн на годежен пръстен и красив захват, който подчертава целия блясък на диаманта.
 

Стилът на годежен пръстен е индивидуален и съответства на личността на човека, който ще го носи. Можете да изберете от различни модели на диамантени пръстени с класически монтаж на диаманта, захванат с 4 стълбчета, както и модерен монтаж със захват корона- 6 стълбчета. Предлаганите модели са с изчистена права халка от злато или завъртян монтаж, който привлича с едновременно класическия и нестандартен вид на монтаж. Ако Вашата дама предпочита модел с повече диаманти, нашите дизайнери са изработили прекрасни модели на годежни пръстени с централен диамант и диамнти по халката. Разгледайте още сега прекрасна Колекция Класика-Пръстени тук: 
Пръстени с диамнт
 
Какъв цвят на златото да избера за годежен пръстен?
Годежни пръстени обикновено се изработват от бяло злато. Привлекателността на бялото злато е, че лесно съвпада с повечето други бижута и се комбинира с всички други цветове на златото. В Колекция Класика на Диаманти Алтънбаш ще откриете и модели от розово злато, изработени спрямо последния тренд на модните тенденции за бижута. На дамите, които предпочитат жълто злато казваме отново “Да”-бихме могли да изработим модел по поръчка.
 
Сертификат на Диаманти Алтънбаш-удостоверение за качество: Всички бижута с диаманти на Алтънбаш притежават индивидуален сертификат за качество и автентичност. Сертификатът е документ, който показва всички характеристики на диаманта и удостоверява истинността. Производителите на скъпоценни камъни Sightholder, притежатели на сертификатите Kimberley Process, с които работи Алтънбаш, дават гаранция и сертификат за диамантите си.
 
Заповядайте в битиците на Диаманти Алтънбаш, където ще откриете богат избор от годежни пръстени с всички видове диаманти- с добра шлифовка, карат и чистота на диаманта, предпочитана цена! Алтънбаш-предпочитана бижутерия!
Нашите диамантени експерти са на разположение в бутици Алтънбаш, както и онлайн, с най-доброто експертно мнение и съвет при избор на годежен пръстен с диамант.
 
Диаманти Алтънбаш- Диамантени скъпоценности за най-съкровените Ви мигове...
 
 

Направете Вашата поръчка ОЩЕ СЕГА онлайн с опция за доставка в избран от Вас бутик на Altinbas и заплащане на място, както и безплатна доставка за София до 2 часа, а за страната до 24 часа, с право на замяна и наложен платеж. Онлайн бутик Алтънбаш разгледайте тук: Диаманти Алтънбаш