Скъпоценностите са най-хубавият подарък за Дипломирането на децата ни!

Скъпоценностите са най-хубавият подарък за Дипломирането на децата ни!

Това правят повечето фамилии по Света. Бях на гости в Испания за Великденските празници преди няколко години. След фамилната празнична вечеря седнаха и се разбраха какво ценно колие ще купят за Дипломирането на момичето от фамилията-колко хубава традиция! Важно е да е скъпоценност за успеха от Дипломирането, за да последва успехът!

Тази година колекциите на Диаманти Алтънбаш са с най–добра финансова стойност за Дипломантите. Вече има скъпоценности, подходящи и като бюджет и разнообразие от визия и стойности от 500, 1000 и 3000 лева за сет. Може да задоволи желанията на всички, решили да наградят децата си със скъпоценен подарък.

Този спомен остава завинаги!

Да и роклята е важна, и обувките, и чантата- те представляват визията на вечерта от Вашето дипломиране, но бижутата имат една отделна стойност във Вашата ценностна система, когато Вие ги притежавате!

Колко трябва да се съобразим с визията на роклята за бижутата? Да, може ако избираме цветен скъпоценен камък. Имаме комплекти от рубини, сапфири, смарагди и всички те обсипани с диаманти, за да носят щастие на своите притежатели! Целият сет е от три части: колие, обеци и пръстен. Всяка една част е в стойност от 1000-1500 лева и е много подходяща за подарък и заедно, и поотделно.

 

Важно е да е скъпоценност и подарък за успеха от Вашето Дипломиране!
Колко са прекрасни фамилните традиции за скъпоценности!? С любезното съдействие на експертите на Диаманти Алтънбаш, заповядайте да се наградите при нас!

Успеха привлича успеха!

За всички Дипломанти сме приготвили и подарък приятна изненада за Дипломирането!