Altinbas Diamond вече с обновен онлайн бутик

Altinbas Diamond вече с обновен онлайн бутик

 

 

Altinbas Diamond вече с обновен онлайн бутик.

Годежни пръстени, класически бижута с диаманти, диамантени колиета, диамантени обеци, диамантени комплекти ...
Всички предложения са налични с възможност за доставка до 2 часа за гр. София и до 24 часа за страната.
 
Онлайн бутикът позволява да се запознаете с пълната гама предлагани бижута, обособени в категории, съобразени с изискванията на нашите клиенти.
 
Колекция Класика- Диамантени скъпоценнсти за най-съкровените Ви мигове...
 
 
Колекция Queen- Бижута за жени кралици в сърцето си, със своята красота и чар..
 
Колекция Icon- Величествени рубини, сапфири и смарагди...
Магията на три скъпоценни камъка!
 
 
 
Колекция Flora-Една прекрасна колекция от топази се сливат с блестящи диаманти и се превръщат в изключителни дизайнерски бижута...
 
За Ваше удобство функционира електронен магазин, който позволява да осъществите покупка директно през уеб сайта. И най-вече новата БЪРЗА ПОРЪЧКА, която дава възможност за лесна и бърза покупка без да е необходимо да се регистрирате като потребител. Както и секция СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ%, където ще откриете бижута с ексклузивни цени.
 
В раздел МАГАЗИНИ е систематизирана информацията за бутиците на Altinbas Diamond в България - адреси, контактни данни, както и възможност за директна навигация до съответния обект. Там може да получите консултации по интересуващи Ви въпроси, както и да разгледате и закупите бижута от колекциите на Altinbas Diamond.
 
На страниците на уеб сайта редовно ще публикуваме информация за предстоящи събития и обновен продуктов каталог с бижута от последните тенденции на тренда.
 
С удоволствие казваме Добре дошли на уважаемите наши постоянни и нови клиенти!