Начини на плащане

 

1. БАНКОВ ПРЕВОД

Ако изберете този начин на плащане трябва да направите банков превод в полза на Алтънбаш България ЕООД. В основание на превода може да посочите номера на поръчката, която ще получите на посоченият имейл адрес след потвърждаване на поръчката и описание на продукта.

Банкови сметки:
Обединена Българска банка АД
IBAN: BG52UBBS80021057826420 BIC: UBBSBGSF - за банков превод в лева

Първа инвестиционна банка АД
IBAN: BG10FINV91501000233682 BIC: FINVBGSF - за банков превод в лева
IBAN: BG50FINV91501003687326 BIC: FINVBGSF - за банков превод в долари

Юробанк И ЕфДжи България АД
IBAN: BG26BPBI79401056262301 BIC: BPBIBGSF - за банков превод в лева

2. НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

При избор на тази опция, Вие следва да заплатите дължимата сума за поръчката при получаване на поръчката на посочения от Вас адрес. Сумата се заплаща на куриера от куриерска фирма.

При доставката получавате от куриера фактура, в която е посочена поръчаната стока и дължимата за нея продажна цена. Вие предавате на куриера общата сума, посочена във фактурата, което се отбелязва в приемо-предавателен протокол,  удостоверяващ предаването от куриера на стоката, посочена във фактурата на потребителя. Приемо-предавателният протокол служи за разписка.

3. ПЛАЩАНЕ С БАНКОВА КАРТА

Може да извършите плащане с Вашата дебитна или кредитна карта VISA или MasterCard през банковата разплащателна система на БОРИКА. Всички плащания чрез "Плащане с банкова карта" се извършват само в български лева, като стойността на съответните бижута автоматично се трансформира по курса на БНБ към текущата дата.

4. НА МЯСТО В ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО ИЛИ МАГАЗИН НА АЛТЪНБАШ БЪЛГАРИЯ

При тази възможност Вие получавате поръчаните артикули на посочен от Вас адрес на магазин или представителство на АЛТЪНБАШ БЪЛГАРИЯ в страната.* Вие имате възможност да разгледате заявените артикули, да извършите допълнителна консултация с нашите диамантени специалисти и др. преди да вземете окончателно решение за покупката на конкретния артикул или да изберете друг от наличните в съответния офис или представителство. При тази опция може да заплатите в брой или през ПОС терминал.

*Конкретния адрес на магазин или представителство ще Ви се появи на електронната платформа за онлайн пазаруване в уебсайта на АЛТЪНБАШ БЪЛГАРИЯ - altinbas.bg